Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


WAANZINNIG OPENINGSFEEST

13-4
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver; de officiële opening van ons nieuwe clubhuis. Om 17.00 uur werd gestart met de RABO jeugdclinic onder leiding van Sportways en niemand minder dan oud international Ronald Brouwer. Om 19.15 uur begon de openingsceremonie met een speech van de voorzitter Boyd van Poorten, waarin hij ondermeer terugblikte op de afgelopen twee jaar. Tijdens de speech werd ook de bouw-projectleider, Louis Hassink, naar voren geroepen; het bestuur is voornemens hem te benoemen tot erelid van de vereniging. De openingshandeling - het onthullen van de naam van het clubhuis - werd verricht door 2 bijzondere HCN-leden, Otto Weekhout en Ben Scharloo. Zij werden bij hun werkzaamheden bijgestaan door Annemarie Röling, de oudste dochter van de architect van het clubhuis.
De aansluitende receptie werd zeer druk bezocht en het feest ging tot in de late uurtjes door. HCN kan terugkijken op een fantastische opening en een waanzinnig openingsfeest.

Binnenkort staan de leukste foto's ook op de website. Wilt u deze alvast bekijken, kan dat op de Facebook-pagina van Hockeyclub Nieuwkoop.


Bijlage: OPening Clubhuis(1).jpg
 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA