Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


START SEIZOEN 2019-2020

1-9
Aankomende week gaat het seizoen dan echt van start. De trainingstijden staan inmiddels in LISA vermeld. Alle keepersspullen en trainingsmaterialen zijn uitgezocht, er zijn nieuwe lockers bijgeplaatst en het terrein is weer netjes.
Kortom alles is gereed voor een mooi en sportief hockeyseizoen.
Mocht je je inloggegevens niet meer weten kun je zelf een nieuw wachtwoord aanvragen. Hiervoor heb je je e-mailadres en je lidmaatschapsnummer nodig, dit staat op de factuur. Mocht je het nummer echt niet meer kunnen vinden, stuur dan een mail aan [email protected]
Als je toegevoegd wil worden als coach of teammanager bij een team moet je je aanmelden via de site onder lid worden. Geef aan dat je vrijwilliger wilt worden. Zodra de aanmelding binnen is kunnen we je aan een team koppelen in LISA.

P.S. Er zitten vele uren vrijwilligerswerk in de voorbereiding van het seizoen. Onze vrijwilligers zijn ook maar gewoon mensen, en die kunnen fouten maken. Als je een e-mail stuurt wees dan lief en geduldig, ze doen dit naast werk, gezin, etc. en proberen het echt zo goed mogelijk te regelen voor alle hockeyers bij HCN.


 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA