Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


AANMELDEN ZAALHOCKEY 2019-2020

7-11
Eind november starten we met de zaaltrainingen en het eerste weekend van december start de zaalhockeycompetitie voor een aantal teams. Vrijwel alle teams, van de F-jes tot en met Heren 1 zijn inmiddels in een poule ingedeeld. Over een paar weken is ook het programma bekend. Alleen de Benjamins doen niet mee aan de wedstrijden, maar gaan wel in de zaal trainen.

Tijd voor de persoonlijke aanmelding en betaling van de zaalhockey. Dit is immers een apart georganiseerde competitie.

Nieuw dit seizoen is dat elk team 8 weken lang op een vast tijdstip in Sporthal de Steupel gaat trainen. En tijdens de 2e week van de kerstvakantie ook nog een uur in de Steupel. Het trainingsschema komt half november op Lisa Team te staan. 

De wedstrijden zelf starten in het eerste weekend van december. Tijdens 9 weekenden worden de wedstrijden op zaterdag en zondag in sporthallen door heel zuid Holland gespeeld, ook in de Steupel. 

Zaalhockey speel je met een speciale, gele zaalhockeybal, een zaalhockey handschoen en een zaalhockeystick. De stick is dunner en lichter. Als je er te hard mee slaat, breekt de stick in twee├źn. 
De zaalhockey handschoen is ter bescherming van je stickhand. Die stellen wij als club verplicht. Je verdedigt in de zaal met een platte stick op de grond, dus de kans dat je een bal op je hand krijgt is groot.

De kostenposten voor de zaalhockeycompetitie bestaan uit zaalhuur voor de Steupel, contributie aan de bond voor de wedstrijden, materialen voor keepers, ballen en trainersvergoeding. 
De deelnemersbijdrage voor de Benjamins bedraagt: € 40,00.
De deelnemersbijdrage voor de overigs teams bedraagt: € 70,00.

Aanmelden gaat via Lisa Team. Ga via onderstaande link naar Lisa Team, log in en klik in de rechter kolom op Zaalhockey bijdrage 2019-2020. Je komt dan op de Evenementen pagina. Klik daar op aanmelden. Je wordt dan naar iDeal geleid om meteen te betalen. Als de betaling is gelukt, krijg je van ons een dag later een mail ter bevestiging dat je bent aangemeld.

Uiterlijk zondag 24 november dien je aangemeld te zijn. Daarna sluit de aanmelding.


Wil je meer info over zaalhockey, klik dan op de volgende link: Info zaalhockey

Als je vragen over zaalhockey hebt, stel die via: [email protected]

 
 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA