Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


NA GROOT SUCCES ORGANISEREN WE WEER EEN HIGH TEA OP 18 APRIL

15-3

Wat een enthousiasme en drukte vorig jaar tijdens onze eerste High tea. Ook de clubs die die dag bij ons speelden deden eraan mee. We hopen dat je er weer bij bent dit jaar, op 18 april.

Tussen 12.00 en 16.00 uur wordt een high tea geserveerd in ons clubhuis. Alle teams met hun ouders en alle leden van de club zijn van harte welkom hieraan mee te doen. En natuurlijk zijn de bezoekende teams ook van harte welkom.

Hoe werkt het?

Tussen 12.00 en 16.00 uur zal het buffet met allerlei lekkere hapjes open zijn. De teams die spelen kunnen direct na de wedstrijd aanschuiven en andere aanwezigen kunnen tussen 12.00 en 16.00 gebruik maken van het buffet.

Iedereen kan kiezen wat hij/zij lekker vindt. De kosten zijn 50 cent per taartje, sandwich etc. De opbrengst hiervan gaat naar de club.

We hopen op een gezellige zaterdagmiddag. Voor de teams die op zaterdag spelen: neem je ouders mee zodat jullie met z'n allen van al het lekkers kunnen genieten.

Vind je het leuk om te bakken?

Om deze High Tea mogelijk te maken zijn wij op zoek naar jeugd en/of ouders die ons willen helpen met bakken en de verkoop.

Wil jij ons helpen stuur dan een e-mail naar [email protected].

Angelique en Wilma

 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA