Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


SHELL JEUGDDAG 2011 voor E, D en C jeugd

12-5

Shell Jeugddag 2011

Van 25 juni tot en met 3 juli wordt de Rabo FIH Champions Trophy Dames gespeeld in het Wagener Stadion in Amsterdam. Naast de Nederlandse dames zijn de deelnemers Argentinië, Australië, China, Duitsland, Engeland, Nieuw-Zeeland en Zuid-Korea. Voor het eerst bestaat het deelnemersveld uit de acht beste landen in plaats van zes. Bondscoach Max Caldas en de dames willen de Champions Trophy weer terughalen naar Nederland. Gaat het lukken om titelverdediger Argentinië te verslaan? Kom de dames aanmoedigen bij hun eerste wedstrijd tegen Australië.

Rondom het stadion valt er ook genoeg te beleven en te doen. In het promodorp zijn meerdere gelegenheden voor een hapje en een drankje. Daarnaast kunt u de nieuwste hockey artikelen bekijken en kopen in de stands. En natuurlijk zal er net als voorgaande jaren een Shell Kids City zijn.

Op de eerste dag van het toernooi 25 juni, zal de Shell Jeugddag plaatsvinden. Op deze Shell Jeugddag kunnen alle jeugdleden van de hockeyverenigingen (E-, D- en C-categorie) samen met hun leeftijdgenootjes heel veel hockeyen en aan fantastische spellen meedoen.

De KNHB heeft, in samenwerking met Shell, een programma samengesteld waarvoor onze jeugdleden zich kunnen inschrijven. Wedstrijden kijken en hockeyen in Shell Kids City, het kinderparadijs waar je kunt hockeyen met en tegen je vriendjes en andere leeftijdgenootjes, trucjes leert tijdens de clinics en vele andere activiteiten. Kortom één groot feest voor kinderen (door de grote belangstelling voor de Shell Jeugddag zijn wij genoodzaakt om de kinderen in te delen in groepen, die op een door ons vastgesteld tijdstip ingepland worden in Shell Kids City. Zo kan iedereen op een veilige manier hockeyen en zich uitleven).

Helden zien spelen!
Maar er wordt natuurlijk niet alleen maar gehockeyd op de Shell Jeugddag. Ook kan je deze dag hockey op topniveau gaan kijken. Kinderen kunnen de wedstrijden bekijken die in het Stadion gespeeld worden. De dames van het Nederlands Elftal spelen om 16.30 uur tegen Australië.

Verder zou het leuk zijn als de kinderen verschijnen in hun clubtenue (shirt), dit geeft een geweldige atmosfeer tijdens de wedstrijden. Het wordt weer een mooi dag.


Het programma van zaterdag 25 juni:
09.00 uur wedstrijd China - Korea

10.00 – 11.30 uur  Shell Kids City blok I *

11.30 uur wedstrijd Argentinië - Engeland

11.30 – 13.00 uur  Shell Kids City blok II *

13.00 – 14.30 uur  Shell Kids City blok III *

14.00 uur wedstrijd Duitsland – Nieuw Zeeland

14.30 – 16.00 uur  Shell Kids City blok IV *

16.30 uur wedstrijd Nederland - Australië

* de kinderen worden vooraf ingedeeld in één van de vier blokken van Shell Kids City.

Kosten voor deelname aan Shell Jeugddag:
Prijzen voor de kinderen: € 12,50 per kind (incl. toegangskaartje en een verrassing). Prijzen voor volwassenen: gratis toegangskaartje voor 1 begeleider/chauffeur per 4 kinderen. Extra toegangsbewijzen voor volwassen zijn te bestellen à € 12,50.
Daar wij de KNHB van te voren moeten betalen, willen wij het door u te betalen bedrag per eenmalige incasso van uw ontvangen.


Chauffeurs/begeleiders:

Natuurlijk hebben we ook chauffeurs/begeleiders nodig om naar Amsterdam en terug te komen. Vraag aan je ouders of zij kunnen rijden en het leuk vinden om die dag ook mee te maken. Ook voor hen is het een boeiende dag. Naar de kinderen kijken, een kop koffie drinken, lunchen, 3 topwedstrijden zien, een drankje nemen en langs alle kramen lopen met nieuwe hockeyspullen, die deze dag vaak met korting worden verkocht. Voor dat je het in de gaten hebt is de dag om!!!

 

Inschrijven:

Je kan je voor dit topevenement inschrijven via onze website www.hcnieuwkoop.nl. Log daar in met je eigen inlognaam en wachtwoord en onderaan je eigen startpagina vind je de evenementen waarvoor je je kan aanmelden. Nadat je bent aangemeld, krijg je van ons na ca. een dag een mail waarna je ook een chauffeur en een extra ouder kan aanmelden.

 

Heb je vragen, stel die dan via: [email protected]

 

Meld je snel aan want we hebben maar een beperkt aantal kaarten gereserveerd en je kan je tot uiterlijk woensdag 18 mei maar opgeven!!!

 

 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA