Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


AANMELDEN JEUGD KAMPEERWEEKEND 2011

12-5

Eindelijk het is zover je kan je aanmelden voor het Jeugd Kampeerweekend dat op vrijdag 17 t/m zondag 19 juni 2011 wordt gehouden op het terrein van Hockey Club Nieuwkoop. Een heel weekend vol met hockey spelletjes, wedstrijdjes, een clinic van Bovelander en Bovelander, strafballen competitie, Bonte avond, etc. En natuurlijk blijven alle E en D spelers in tenten op het terrein kamperen. Ook de F-jes kunnen een nacht blijven kamperen.

 Op vrijdagmiddag kunnen de D spelers vanaf 16.30 uur hun tentje komen opzettten. Dat hoeven de E en F spelers niet te doen, want zij overnachten in grote tenten die al voor hen zijn opgezet. Daarna snel naar huis om te eten en om 18.45 weer terug voor de opening van het weekend. En dan beginnende activiteiten..................... teveel om op te noemen. Je moet het gewoon beleven, vet cool.

Zondagmiddag rond 13.30 uur is iedereen afgemat en halen we nog net de sluiting om vervolgens snel al je spullen te verzamelen en naar huis te gaan.

 Wie mogen er mee doen? Iedereen die lid is van HC Nieuwkoop en op de basisschool zit, dus alle jongens en meisjes van de trainingsleden, F-jes, de E en D teams.

 De kosten van dit weekend bedragen € 22,50 per speler. Dit bedrag kan alleen middels een eenmalige incasso worden betaald. Via het inschrijfformulier dient daar toestemming voor worden gegeven.

 Je kan je opgeven via de volgende link: http://hcnieuwkoop.nl/site/?option=10018

 Na opgave krijg je begin juni een programmaboekje waar alle benodigde info in staat. Je kan je tot en met vrijdag 27 mei aanmelden.

 Heb je vragen stel die dan aan de organisatie via: [email protected]

 Groeten en tot de 17e

 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA