Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


HCN SCHEIDSRECHTERSCURSUS

12-9

Afgelopen week zijn de uitnodigingen verstuurt voor deelname aan een nieuwe scheidsrechter cursus die bij onze club wordt gehouden. Ieder lid, van 15 jaar of ouder en nog niet in het bezit van een scheidsrechterskaart, is uitgenodigd om aan die cursus deel te nemen. Maar ook ouders nodigen we bij deze uit deel te nemen aan deze cursus.

 

Natuurlijk willen we graag dat je komt fluiten bij wedstrijden. Voor 11-tallen heb je een kaart nodig, voor de Jongste Jeugd niet. Jongste Jeugd wedstrijden worden gefloten door Spelbegeleiders. Spelbegeleider word je door het volgen van een een Spelbegeleiders cursus. Deze wordt binnenkort ook bij onze club gehouden.

 

De nieuwe cursus start vanaf woensdag 13 september. Later instappen kan altijd. De cursus wordt gegeven middels E-learning. Na aanmelding krijg je van mij een login en een wachtwoord om in te loggen op een speciale E-learning site. Je logt thuis achter je PC, laptop of tablet in op die site en je kan beginnen met leren. Stukje bij beetje wordt je via het lesprogramma meegenomen door de spelregels. Na elk deel kan je testen of je het begrepen hebt. Lekker op je eigen tempo.

 

Woensdagavond 27 september en maandagavond 2 oktober om 19.30 uur is er een les avond in het clubhuis. Dan gaan we in 2 uur met de cursisten door de spelregels heen. Geven nadere tekst en uitleg en beantwoorden je vragen. Zodat je optimaal bent voorbereid op het examen.

 

Het examen!!! Dat vindt plaats op woensdagavond 4 en op maandagavond 9 oktober en start om 20.00 uur. Je krijgt dan 30 multiple choice vragen die je in een uur moet beantwoorden. Als je de E-learning cursus hebt doorgenomen, zijn de vragen goed te maken. 

Als je klaar bent met het examen, wordt het meteen nagekeken en zodra alle examens zijn nagekeken, krijgt iedereen te horen of hij of zij geslaagd is. 

Oh, op onze site, onderaan de pagina van de Scheidsrechterscommissie, staan 3 proefexamens met antwoorden. Kan je alvast het examen oefenen.

 

Meld je zo spoedig mogelijk aan, door een mail te sturen naar:[email protected] Geef ook op welke dag je examen wil doen.

Heb je vragen, mail ze dan naar bovengenoemd mailadres,


 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA