Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


HOCKEYCLINICS BASISSCHOLEN GROOT SUCCES DANKZIJ ONZE VRIJWILLIGERS

11-10

3 woensdagochtenden van 8.30 uur tot 12.00 uur hebben onze vrijwilligers clinics gegeven aan alle kinderen van groep 3 t/m groep 8 van de basisscholen Maranatha, Rietkraag en Zilveren Maan in Nieuwkoop. Dit zijn ruim 600 kinderen! Na een warming-up kregen de kinderen de eerste basistechnieken aangeleerd, deden ze een technische oefening en was er ook tijd voor een potje knotshockey. 


Conclusie: met vele enthousiaste kinderen, rode wangen en bezwete hoofden,  3 droge ochtenden, slechts 3 pleisters, 1 sliding en 2 keer een botsing tussen stick en hoofd, blije juffen en meesters was het een groot succes! 


We hopen natuurlijk dat de clinics nieuwe jeugdleden op gaan leveren, want die kunnen we goed gebruiken. Dus hoor je in je omgeving dat er interesse is: wijs ze erop dat er vrijblijvend meegetraind kan worden op vrijdagmiddag. 


HCN bedankt de vele vrijwilligers die zich zo enthousiast hebben ingezet: Annemiek, Boyd Jr, Hannie, Lennaert, Laurens-Jan, Lenie, Mathijs, Matthijs, Mariek, Michiel, Michelle, Niels, Pauliene, Rinske, Sacha, Sebastiaan J, Simone en Veronique. Jullie zijn geweldig. 


 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA