Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


SUBSIDIE VOOR RENOVATIE KUNSTGRAS GROTE VELD

14-11
Beste leden van Hockeyclub Nieuwkoop,


Er zijn momenten dat je het van de daken wil schreeuwen. Zo’n moment is er vandaag, want  
"De gemeente Nieuwkoop wil bijdragen aan een nieuw hoofdveld bij Hockeyclub Nieuwkoop!”


De gemeente Nieuwkoop telt één hockeyclub: Hockeyclub Nieuwkoop (HCN). Ons hoofdveld van de vereniging is al langere tijd in slechte conditie. Om goed en kwalitatief hockey te blijven aanbieden is renovatie van het veld noodzakelijk. Het bestuur heeft een verzoek ingediend bij de gemeente voor een financiële bijdrage aan de renovatie van het hoofdveld.


Vandaag is bekend gemaakt dat het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad  het voorstel heeft gedaan om HCN hiervoor een incidentele subsidie van €600.000,- te verstrekken.


Het college is van mening dat het in stand houden van een gevarieerd en laagdrempelig aanbod van sport in de gemeente van groot belang is. Wethouder Guus Elkhuizen is ook van mening dat in Nieuwkoop sporten belangrijk is en lokale clubs een ontmoetingsplek zijn voor jong en oud. Met deze financiële bijdrage laat de gemeente zien dat een teamsport als hockey voor iedereen toegankelijk moet blijven. 


Het bestuur van onze hockeyclub Nieuwkoop is blij met het voorstel dat het college doet aan de raad. Met deze bijdrage hebben we geen hoge lasten meer en kan de contributie laag gehouden worden. Daarmee kunnen we hockey blijven aanbieden in Nieuwkoop en investeren in de kwaliteit van hockey.’


De gemeenteraad neemt naar verwachting op 14 december een besluit. De belangrijkste stap is gezet en wij vertrouwen er op dat het besluit in december net zo positief zal zijn.


Wij wensen alle leden van onze club een mooie toekomst op een heerlijk nieuw veld. In de zomer van 2018 zal het veld worden aangelegd zodat het nieuwe seizoen goed kan beginnen. Tijdens de Algemene Leden Vergadering op 16 december willen we jullie graag meer vertellen.Het bestuur van Hockeyclub Nieuwkoop
  
 
 
Jip Smith, 18-11-2017 @ 19:59:08
Iedereen die hieraan heeft bijgedragen: super !!!

Wieger Molkenboer, 15-11-2017 @ 20:39:52
Wat een geweldig nieuws; petje af bestuur & anderen !!

Ron Dijkstra, 15-11-2017 @ 20:18:46
top................

Jasper van den Heuvel, 14-11-2017 @ 20:36:39
geweldig!!!!

Rob Struik, 14-11-2017 @ 17:56:36
leden van het bestuur :Top gedaan

Arnoud Okkinga, 14-11-2017 @ 17:45:17
Wat een geweldig nieuws.. laten we hopen dat we hiermee van de blessure golf af geraken en dat we nog maar jaren verder kunnen.


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA