Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


HULP GEVRAAGD VOOR WERKPLOEG

29-11
Na de regen van de afgelopen dagen is Otto Weekhout van de Werkploeg zich gistermiddag rot geschrokken. Het kleine veldje was onbespeelbaar geworden door de prut die op het veld lag. Ook op het grote veld zijn diverse grote bruine plekken door de bruine prut die er op ligt. Dat geeft een enorme gladheid, waardoor het veld in de huidige toestand te gevaarlijk is om er wedstrijden op te spelen. Otto is meteen begonnen om het kleine veldje op te knappen. Met een metalen sneeuwschuiver heeft hij bijna een volle kruiwagen met bruine prut van het veld geschoven. Daarna de velden geborsteld en het schone gedeelte van het grote veld schoon geblazen.

Het resultaat: het kleine veldje hoeft niets meer aan gedaan te worden en zal zaterdag wel bespeelbaar zijn (tenzij het weer heel hard gaat regenen).
Het grote veld is niet geschikt om wedstrijden op te spelen. Te glad en dus gevaarlijk. De prut moet met metalen sneeuwschuivers en de kruiwagen van het veld worden verwijderd. Dit is een hele klus maar als we dit niet doen, kunnen de wedstrijden dit weekeinde niet gespeeld worden (te gevaarlijk).

We willen aanstaande donderdagmiddag om 13:30 gaan beginnen met prut verwijderen met metalen sneeuwschuivers en met de kruiwagen dit van het veld te rijden. Maar hebben daarbij hulp nodig. Het is gewoon teveel werk voor ons alleen. 

Wie o wie heeft donderdagmiddag tijd om ons, de Werkploeg, te komen helpen. Reageer svp via onderstaand emailadres.

Vriendelijke Groet,


De Werkploeg


 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA