Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


Bericht van de voorzitter

6-3
Nu alle ijsberen weer aan hun winterslaap beginnen, start ik met mijn voorjaarsgedoe. Jullie ook? Of is het geen gedoe:

-Hockeyclub Nieuwkoop vanaf nu op de zaterdag rookvrij !

-Binnenkort zonnepanelen op het dak !

-Nog een paar nachtjes slapen en we weten wat ons nieuwe kunstgras écht kost !

-Het veld ligt er prima bij, we gaan mooie wedstrijden spelen !

Beste allemaal, ik heb er heel veel zin in; de tweede helft van dit seizoen. Lekker hockeyen tot ons hek in juni op slot gaat voor de aanleg van een compleet nieuw veld. En voor wie het nog niet wist, het wordt in ieder geval een prachtig modern ‘water’ kunstgrasveld. Binnenkort gaan we met meerdere leden proefspelen op diverse net aangelegde velden bij andere clubs, zodat het ook jullie eigen keuze wordt.

Eigen keuze? Jazeker, want eind maart mogen jullie als leden de baas zijn en je keuze maken uit de beste velden dat wij konden vinden. Eerst worden deze week de offertes geopend en beoordeeld. Daar gaan Peter Röling, Boyd van Poorten en Louis Hassink hun denkwerk op loslaten. Zij hebben een jaar lang hard gewerkt om op dit punt te komen. Het bestuur is heel nieuwsgierig, jullie ook? Als je zondagmiddag mensen stiekem in de bestuurskamer ziet vergaderen…dan gaat dat over de belangrijkste beslissing voor HCN voor de komende 30 jaar !

En dan zonnepanelen. Ook daarover mogen jullie meebeslissen. De club kan 30% subsidie krijgen op het aanleggen van zonnepanelen op ons dak. Daardoor verdienen we die zonnepanelen in ongeveer 6 a 7 jaar terug. Of beter gezegd, we gaan per jaar duizenden euro’s besparen omdat de energienota omlaag gaat. En dat vertaalt zich in meer geld voor training en sportplezier.

En dan een heel belangrijk besluit door het bestuur, afgelopen winter. Een besluit dat genomen is in het belang van onze jonge leden: "kinderen en roken gaan niet samen”.

Wij hoorden een steeds sterkere roep om HC Nieuwkoop rook’vriendelijk’ te maken. Sporten en roken gaat niet zo goed samen, maar kinderen en roken al helemaal niet, dus…

 Hockeyclub Nieuwkoop is vanaf heden op zaterdag ROOKVRIJ !

(volwassenen die zaterdag laat, na vier uur, en zondag wél een sigaretje willen roken, mogen dat nog. Tot het moment dat elke sportclub in Nederland hetzelfde doet: helemaal rookvrij worden.)

Namens het hele bestuur wens ik iedereen een héél fijn voorjaar bij Hockeyclub Nieuwkoop,

 

Michiel Pelser

Alias, de voorzitter

 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA