Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


Eind BBQ

18-5

Zondag 10 juni is de jaarlijkse eindbarbecue van dit prachtige hockeyseizoen.

Wie: Voor alle leden en ouders van Hockeyclub Nieuwkoop
Wat: BBQ, wedstrijden van de senioren & ouder-kind wedstrijdjes, vrijwilligers van het jaar, versier je stick, het veld klaar maken voor de aannemer
Waar: Hockeyclub Nieuwkoop
Wanneer: Zondag 10 juni 2018

Voor de junioren is er een ‘versier je stick’ wedstrijd! Versier je stick thuis zo mooi, creatief en vrolijk mogelijk, ga ermee op de foto en lever de foto (niet je stick) op 10 juni in bij debrievenbus bij de bar. Op het openingsfeest (01-09-’18) van volgend seizoen zal de winnaar van deze wedstrijd bekend worden gemaakt!

Na een korte afwezigheid, gaan we deze middag ook weer de vrijwilligers van het jaar bekend maken.

Zondag 10 juni is ook de laatste speeldag op ons huidige veld. De dag erna begint de aannemer met de aanleg van ons toekomstige waterveld. We kunnen na de laatste wedstrijden daarom nog even alle hulp gebruiken. Onder het motto vele handen maken licht werk, moeten de reclameborden worden verhuisd naar het kleine veld, kunnen we wel een kraantje gebruiken om de palen van het hek eruit te halen en moet het hekwerk om het veld los geknipt worden en de planken eraf gehaald. Je begrijpt, alle hulp van senioren en ouders is welkom en levert een besparing op voor onze club.

Hopelijk allemaal tot ziens op zondag 10 juni,
FC HCN & De Activiteitencommissie

Ps. SAVE THE DATE

Op zaterdag 1 september is het openingsfeest van het nieuwe waterveld en hockeyseizoen. Er zullen we hele dag activiteiten zijn op de club voor jong en oud. Later volgt hierover meer informatie. Zorg dat je erbij bent.

 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA