Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


SCHEIDSRECHTERSCURSUS JANUARI 2019

11-1

Het is weer tijd voor de tweede scheidsrechterscursus van dit seizoen. Ieder lid van 15 jaar of ouder, die nog niet in bezit is van een scheidsrechterskaart, wordt bij deze uitgenodigd om aan deze cursus deel te nemen. Coaches, Teammanagers en ouders zijn ook welkom.


Volgende week start de cursus. Deze kan je online volgen middels een E-learning site en via een cursusavond in het clubhuis waarin we alle leerstof bespreken, voorbeelden en tips geven. Eind januari volgt een echt examen, die door een examinator van de KNHB wordt afgenomen. Als je slaagt, krijg je je scheidsrechterskaart.

 

De cursusavond wordt gehouden op donderdagavond 24 januari vanaf 19:30 in het clubhuis. Deze duurt anderhalf uur. Het examen vindt waarschijnlijk in de week van 28 januari in ons clubhuis plaats.

Meld je aan, door je in te schrijven via dit Inschrijfformulier

Doe dat zo spoedig mogelijk. Aanmelden kan tot vrijdag 25 januari.

Na aanmelding ontvang je een mail met daarin de inloggegevens van de E-learning site en kan je meteen aan de slag.


Denk er om, vanaf 16 jaar moet je je kaart hebben gehaald!! Dat is een verplichting van de bond. Ook als je echt niet wil fluiten, moet je je kaart hebben gehaald. Daardoor ken je de spelregels beter, waardoor je ook beter gaat hockeyen. 


Wel 16 jaar of ouder maar geen scheidsrechterskaart, betekent dat je een toeslag kan krijgen op je contributie. Je krijgt 2x de mogelijkheid om aan een scheidsrechterscursus deel te nemen, heb je dan nog niet deelgenomen, dan volgt de toeslag. Deze cursus is dit seizoen de 2e mogelijkheid om deel te nemen.

Heb je vragen mail die dan naar [email protected]

 

De arbitrage commissie

Ruud Patoir

Edwin Kipuw


 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA