Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


KNHB Trainersopleiding voor Jongste Jeugdtrainers

22-11
Enkele weken geleden zijn we gestart met de KNHB trainersopleiding voor onze Jongste Jeugdtrainers om meer gestalte te geven aan het technisch kader van HCN. Gedurende een vijftal maandagen komt er vanuit de KNHB een speciaal daarvoor opgeleide trainer. Vanuit HCN zijn er 10 deelnemers, van HC Alphen en HC Pijnacker zijn er in totaal nog 10 deelnemers extra. De opleiding wordt bij HCN op de club gehouden en de kosten worden door HCN gedragen.

Het is een serieuze opleiding; de deelnemers hebben aanwezigheidsplicht en moeten diverse opdrachten maken en voorbereiden voor elke bijeenkomst! Verder zullen ze worden beoordeeld door een praktijkbegeleider tijdens de trainingen die ze geven. Dit levert ze naast veel kennis en structuur nog meer op: een door NOC-NSF goedgekeurd KNHB Hockeytrainer 2 - JJ diploma. Dit diploma wordt door alle hockeyclubs in Nederland erkend en geaccepteerd, en dat maakt het een gewild papiertje, zowel door trainers als door clubs.

Het is - na twee bijeenkomsten - nu al erg leuk en leerzaam te noemen, en hiermee krijgen de JJ trainingen natuurlijk ook weer een nieuwe impuls. Misschien dat enkele trainers volgend jaar ook al kunnen doorstomen naar de HT-2 11-tal opleiding!

Binnenkort komt er een oproep voor een nieuwe KNHB opleiding die gegeven zal worden, de Basisopleiding Training geven en Coachen. Hou de berichtgeving in de gaten!

Groet,

de TC
 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA