Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


NIEUW DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER VAN DE KNHB

4-1

morgen start de KNHB met een nieuw Digitaal Wedstrijdformulier. Het nieuwe DWF is te bereiken via de App (knop Meer), via de DWF button op de homepage van onze website of via https://dwf.hockeyweerelt.nl 


Log in via de verenigingsaccount. Dan Nieuwkoop selecteren en wachten op vervolg. Dan lidnummer en bijbehorend wachtwoord invullen.

 

Coaches en Teammanager

De belangrijkste wijziging is dat je als coach nu ook een eigen DWF-code krijgt (per wedstrijd). Deze code kan je terugvinden in de mobiele app van de club, onder wedstrijd-details. Daar staat ook de code voor de arbitrage. Dit zijn verschillende codes. De tegenstander heeft een eigen 'coach'-DWF-code. 

Let op: als coach moet u de wedstrijd koppelen met de code!

 

Scheidsrechters
De belangrijkste wijziging is dat coaches nu ook eigen DWF-codes hebben (per wedstrijd). Deze code kan de coach terugvinden in de mobiele app van de club, onder wedstrijd-details. Daar staat ook de code voor de arbitrage. 

Bij je fluit-beurt-details in de mobiele app van de club staat de code van de scheidsrechter. Daarnaast krijg je, zoals je gewent bent, een mail van Lisa met de gegevens. Nu via het volgende mailadres: [email protected] 

Als je dit weekend moet fluiten, moet je al 2 emails gehad hebben. Is dat niet zo, controleer dan je Spam box.

 

 

Algemeen

Enige info wat nergens staat, is het wachtwoord dat hoort bij je lidnummer. Die gebruik je ook om in te loggen in de App of Lisa Team. Zorg dat je die bij je hebt tijdens de wedstrijden. 

 

Het nieuwe DWF vind je op dezelfde plek als het oude DWF.

De handleiding kan je vinden op de site van de KNHB: handleiding DWF

Neem bij problemen contact met mij op.

 

 

Edwin Kipuw

 

[email protected]

 

 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA