Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


RABO Hockey Fandag

22-9

RABO HOCKEY FANDAG – zaterdag 29 oktober 2011, HC ’s-Hertogenbosch

Op zaterdag 29 oktober a.s. wordt de Rabo Hockey Fandag georganiseerd op hockeyclub ’s-Hertogenbosch. Dit is een sportief evenement met spelers uit onze nationaal heren- en damesteam. Deze dag is speciaal voor de jeugd van 6 tot 12 jaar. Alle deelnemers krijgen training van internationals zoals Taeke Taekema en Naomi van As en er worden ook wedstrijden met deze spelers georganiseerd.

Het thema van deze dag is Olympische Spelen London – 2012. Tijdens de persconferentie mogen jullie vragen stellen en ook op de foto met de internationals. Deelname is gratis, inschrijven kan tot begin oktober op de site:

www.rabosport.nl/fandag.

Programma:

Vanaf 13.00 ben je welkom op hockeyclub 's-Hertogenbosch. Nadat de spelers van het Nederlands team zich hebben voorgesteld, gaan we snel hockeyen. De Oranje hockeyhelden geven je superhandige tips en leren jou hun beste trucjes. Natuurlijk gaan ze ook een partijtje met je spelen. Daarnaast heb je alle tijd om met je idolen op de foto te gaan en ze het hemd van het lijf te vragen tijdens een echte persconferentie. Pas rond 17.00 is het weer tijd om naar huis te gaan.

 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA