Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


Technische Commissie Jeugd

20-2
Met ingang van heden is Ron Cooper toegetreden tot de TC Jeugd. Ron heeft zeer veel ervaring op het gebied van topsport (hij heeft op hoog niveau geskied) en wil deze kennis graag met ons delen.
Ron vormt samen met Annigje Docter en Oresta Hoekstra de TC Jeugd, waarbij Annigje verantwoordelijk is voor de dagelijkse uitvoering en de link is naar het bestuur. Annigje neemt samen met Ron de jongens tot en met de A1 onder haar hoede, Oresta is verantwoordelijk voor alle meiden tot en met de A.
De komende maanden gaat de TC Jeugd ook aan de slag met het opstellen van een (nieuw) jeugd beleidsplan. Hoog nodig omdat de ambities van HCN groot zijn en wij ons realiseren dat de toekomst van onze club bij de jeugd ligt. De kwaliteit van opleiden, trainen, groei en ontwikkeling van de jeugd moet daarom goed geborgd zijn en gedragen worden door ons allemaal. Wil je meer weten over de TC Jeugd of vragen hebben, neem dan contact op met één van de leden van de TC Jeugd. Kijk voor meer informatie in de Sjoet van week 10.
 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA