Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


KOM OOK NAAR DE HOCKEY INSTUIF OP 25 APRIL BIJ HCN

29-3

Nieuwkoop - Van 21 tot en met 28 april vindt de negende Nationale Sport Week plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten. Ook Hockeyclub Nieuwkoop doet op 25 april mee aan de Nationale Sport Week met een Hockey instuif die start om 15.00 uur.

Op zaterdag 21 april vindt de aftrap van de Nationale Sport Week 2012 plaats in Enschede. Een spectaculaire openingsdag vol sport en entertainment. Maar niet alleen Enschede zet zich tijdens de Nationale Sport Week actief in om iedereen kennis te laten maken met het plezier dat sport kan geven. Ook Hockeyclub Nieuwkoop organiseert een evenement tijdens de Nationale Sport Week.

Doe mee!/Kom ook! Op woensdagmiddag 25 april vanaf 14.45 uur ben je welkom op de hockeyvelden in Nieuwkoop (Dreg 1). Het programma start om 15.00 uur en is om 16.30 uur afgelopen. Tijdens de hockey instuif worden er allerlei leuke sportieve spelletjes gedaan onder leiding van leden en vrijwilligers van de hockeyclub. Je hoeft niets mee te nemen en entree is gratis. Als je vragen hebt kun je bellen met Ritha Visbeen tel. 06 2947 1643.

Iedereen kan meedoen aan de hockey instuif en zo zelf ervaren hoe leuk het is om (samen) te sporten!

 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA