Facebook Twitter Picasa


U bent hier: HomeNieuws


Nieuws
ACTUEEL

GEZOCHT VRIJWILLIGERS VOOR OPRUIM/SCHOONMAAKDAG BIJ HCN
7-11-2021
 
Op zaterdag 11 december 2021 gaan we een algehele opruim en schoonmaak dag houden bij Hockeyclub Nieuwkoop. Doordat we bijna een jaar dicht zijn geweest vanwege Corona is het vuiler geworden dan gewenst. 

Plan is om een grote schoonmaak in alle ruimten te houden. Spullen opruimen en daarna afnemen met een natte doek, stofzuigen, dweilen, keuken en bijkeuken volledig schoonmaken, borden en bestek wassen, kantine ontdoen van spinnen rag, oude tape van de vloer halen, meubels er uit, dweilen, lockerruimten, kleedkamers, douches, toiletten, de hal.

En ook op het terrein moet een en ander opgeruimd en schoongemaakt worden. Zonnepanelen wassen, dakgoten leeghalen, luifel ontdoen van spinnen rag, bladeren en onkruid rond de bunker en elders op het terrein weghalen. Lijngoten en putten leeg halen.

Kortom werkzaamheden waar vele handen bij nodig zijn, zowel van vrouwen (moeders) als van mannen (vaders). We beginnen die dag om 8:15 met een gezamenlijke kop koffie of thee, verdelen de werkzaamheden en gaan aan de slag. Om 10:30 een koffiepauze met een lekkere koek er bij en om 12:30 broodjes als lunch. Dan nog van 13:00 - 15:00 de werkzaamheden afronden om te eindigen met een wel verdient drankje.  

Dus meldt u alstublieft aan om te komen helpen. Kan je alleen 's ochtends of alleen 's middags, geen probleem, alle hulp is welkom!!!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: [email protected]
Geef je naam en de tijd op dat je kan komen helpen en geef alsjeblieft aan welke werkzaamheden je wil doen. 

Na je opgave krijg je begin december een mail met meer info. 

Alvast dank voor je aanmelding.

Met hartelijke groet,


Bestuur Hockeyclub Nieuwkoop
 

 

CORONA MAATREGELEN HC NIEUWKOOP UPDATE 13-11-2021
4-11-2021
 
Vanaf zaterdag 13/11 16:00 gelden de volgende nieuwe regels:
  • publiek bij trainingen en wedstrijden niet toegestaan. Alleen mensen met een verenigingsfunctie, coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en verenigingsfunctionarissen kunnen toegang krijgen;
  • Het horecagedeelte in clubhuizen mag tot 20.00 uur open zijn voor iedereen die op de vereniging aanwezig mag zijn, maar met de maatregelen van 6 november;
  • Wedstrijden en trainingen zijn ook na 20.00 uur toegestaan;
  • Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar). Ook langs de lijn, tijdens de line ups, in de dug-outs of tijdens een bespreking op het veld.
Vanaf 6 november moet iedereen vanaf 18 jaar bij binnenkomst van een kantine of buitenterras een Corona Toegang Bewijs (CTB) laten zien. En iedereen vanaf 13 jaar die in het horeca deel van een kantine wil zitten, moet ook een CTB laten zien. 

Echter geeft dat veel extra werk voor ons barpersoneel en kan het voor lastige situaties zorgen. Daarom heeft het bestuur gekozen voor de oplossing dat in de kantine geen eten en drinken genuttigd mogen worden. Bedoeling is dat je eten en drinken bij de bar kan bestellen en afhalen, maar daarna naar buiten gaat om het te nuttigen. Het is ook niet de bedoeling dat men in de kantine blijft zitten.

Om af te halen en ook voor naar het toilet dient men een mondkapje te dragen.

Maar wil men gebruik maken van de kleedkamers, bestuurskamer of toilet, dan moet men een CTB tonen. Daarom worden de kleedkamers en de bestuurskamer bij de HCN afgesloten. De toiletten blijven wel beschikbaar.

De kantine wordt bij avondgebruik om 20:00 uur gesloten. Nadat tijdstip mag er nog wel opgeruimd worden door barpersoneel, maar alle anderen moeten naar huis.

Bij andere hockeyclubs kan je mogelijk wel een CTB moeten laten zien.  

De andere bekende maatregelen als vermijd drukte, schud geen handen, vaak handen wassen en thuis blijven bij gezondheidsklachten gelden nog steeds!!! 

Indien bij een lid of bij huisgenoten Corona is geconstateerd en dus isolatie en/of quarantaine verplicht is, dan moet dat lid ook thuis blijven. Dat lid is dan niet welkom bij de HCN en mag ook niet deelnemen aan trainingen of wedstrijden. Pas na een negatieve Corona test, 5 dagen na de eerste besmetting, is dat lid weer welkom bij de HCN.

Heb je nog vragen, mail die dan naar [email protected]


Bestuur HC Nieuwkoop

 
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

HC Nieuwkoop 50 jaar


Webshop


Powered by LISA