Facebook Twitter Picasa


U bent hier: HomeNieuws


Nieuws
ACTUEEL

START SEIZOEN 2020-2021
14-8-2020
 
Over een aantal weken gaat het seizoen dan echt weer van start. De eerste wedstrijden voor de jeugd en senioren zijn in het weekend van 5/6 september. De Jongste Jeugd start een week later op 12 september

Op 1 september starten de trainingen weer. De trainingstijden zullen binnenkort in LISA worden vermeld. Deze zijn onder voorbehoud! We zijn afhankelijk van de roosters van onze trainers deze zijn pas bekend als het seizoen al is gestart. Er kunnen dus wijzigingen komen. Graag begrip hier voor!

Alle keepersspullen en trainingsmaterialen zijn uitgezocht, het terrein is weer netjes. Kortom alles is gereed voor een mooi en sportief hockeyseizoen. Er zullen dit seizoen echter Corona maatregelen gelden op het terrein en in het clubhuis. We vragen iedereen zich hier echt aan te houden zodat we allemaal kunnen blijven hockeyen. Meer info over de maatregelen zullen volgen.

Mocht je je inloggegevens niet meer weten kun je zelf een nieuw wachtwoord aanvragen. Hiervoor heb je je e-mailadres en je lidmaatschapsnummer nodig, dit staat op de factuur. Mocht je het nummer echt niet meer kunnen vinden, stuur dan een mail aan [email protected]
Als je toegevoegd wil worden als coach of teammanager bij een team moet je je aanmelden via de site onder lid worden. Geef aan dat je vrijwilliger wil worden. Zodra de aanmelding binnen is kunnen we je aan een team koppelen in LISA.

P.S. Er zitten vele uren vrijwilligerswerk in de voorbereiding van het seizoen. Onze vrijwilligers zijn ook maar gewoon mensen, en die kunnen fouten maken. Als je een e-mail stuurt wees dan lief en geduldig, ze doen dit naast werk, gezin, etc. en proberen het echt zo goed mogelijk te regelen voor alle hockeyers bij HCN.
 

AANMELDING TRAININGSOPLEIDING JONGSTE JEUGD TRAINER
14-8-2020
 

Beste huidige/toekomstige jongste jeugd trainers, 

Vanaf komend seizoen gaan we een stapje verder in de professionalisering van de jongste jeugd training bij HCN. 

We zullen gaan werken met een opleidingsplan dat is opgedeeld in verschillende thema's (bestaande uit technieken, spelsituaties etc). 

Daarnaast zullen jullie tijdens de trainingen begeleid worden door een trainingsco√∂rdinator (in de persoon van Arthur Bussink). Hij zal jullie begeleiden in het in het ontwikkelen van jullie vaardigheden als trainer. 

De begeleiding zal plaatsvinden op de volgende manieren: workshop bijeenkomsten voor trainers, aansturing op het veld tijdens het training geven en jullie voorzien van de trainingsstof. 

De workshops zullen plaatsvinden op de volgende momenten:

-Zaterdag 29 augustus om 13:00 uur 

-Zaterdag 3 oktober om 10:00 uur 

-Zaterdag 7 november om 10:00 uur 

Ben jij al trainer of heb jij interesse om komend seizoen training te verzorgen aan de jongste jeugd? Meldt je dan aan voor 20 augustus door een e-mail.nl  met motivatie te sturen naar [email protected]

LET OP: niet iedereen die zich aanmeld zal ook een team gaan trainen. Dit ligt aan het aantal aanmeldingen. Vaak komen er in de loop van het jaar wel plekjes vrij of komen er meer teams. Voorwaarde om dan trainer te worden is wel dat je de workshops hebt meegedaan.

Geniet nog van jullie vakantie en tot snel! 

Met sportieve groeten,

De TC en Arthur 

 

CORONA MAATREGELEN OP DE CLUB
23-7-2020
 
Ook op het terein en in het clubhuis van de HCN gelden Corona maatregelen. Wij houden ons aan de maatregelen die ons worden geadviseerd door het NOC/NSF en welke door de Gemeente zijn opgdragen. 

Naast de bekende maatregelen als 1,5 m afstand houden, handen wassen en thuis blijven bij gezondheidsklachten, ook specifieke maatregelen als geen fysiek contact bij het vieren van een doelpunt of handen wassen bij binnenkomst kantine.

Alle maatregelen voor het terrein en de kantine staan op de 2 bijgaande posters. Download deze en lees ze. 

In ons clubhuis mogen maximaal 100 personen binnen zijn en op het terrein mogen maximaal 250 personen aanwezig zijn.

Heb je vragen, mail die dan naar [email protected]
 


Bijlage: Poster richtlijnen sportaccommodaties 20200701(1).pdf
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

Webshop


Powered by LISA