Facebook Twitter Picasa


U bent hier: HomeNieuws


Nieuws
ACTUEEL

BARCAPTAIN GEZOCHT
18-11-2019
 
We zijn op zoek naar nieuwe Barcaptains!
 
Wie is er bereid een paar keer per jaar een middag of ochtend op Zaterdag of Zondag een bardienst te draaien? 

Het zal gaan om ongeveer 2 keer per seizoenshelft. Werkzaamheden , onder andere: openen/sluiten,bar en keuken managen ( koffie,tosti's,enz), bij sluiten alles netjes achterlaten. 
Er wordt bij het indelen van de diensten rekening gehouden met je wensen en eventuele afwezigheid door bijvoorbeeld vakantie. 

Vind je het leuk contact te hebben met andere mensen van en rondom de club en /of wil je de club en de mensen beter leren kennen? Dan is Barcaptain zijn echt iets voor jou!

Voor verdere informatie graag contact opnemen met Eva (0644 610 906), of per mail: [email protected]

 

VRIJDAG 29/11 HEREN 1 4e RONDE SILVERCUP in NIEUWKOOP
15-11-2019
 
 

HULP GEZOCHT SANTA RUN
12-11-2019
 
Wie kan ons helpen met het organiseren van een sponsorloop voor de jeugd en andere leden van HCN, tijdens de Santa Run van de Rotary. Deze ludieke loop worden gehouden tijdens de kerstmarkt in Nieuwkoop  op 21 December om 15:00.  Het is de bedoeling dat de kinderen een sponsorloop lopen om een mooi bedrag bij elkaar te lopen voor de vervanging van het kleine veld. We zoeken iemand, of een duo, die deze actie wil regelen samen met ons. Stuur een mailtje naar [email protected]
Alvast heel veel dank.

Met sportieve groet,

Isabelle, Marieke, Martijn, LJ en Mies
 
Nieuws
EVENEMENTEN

ZONDAG 24 NOVEMBER TééDéé
10-11-2019
 
Beste Hcn'er,

Zondag 24 november is de laatste reguliere speeldag voor de winterstop, een mooie gelegenheid voor een TééDéé. Zet deze datum alvast in je agenda.

We serveren vanaf 17:00 uur een broodje pulled pork met lekkere frietjes. Eet je vega? Dan hebben we voor jou ook iets lekkers. 

We zien jullie graag de 24ste. 

Activiteitencommissie Dames 2. 

 

AANMELDEN ZAALHOCKEY 2019-2020
7-11-2019
 
Eind november starten we met de zaaltrainingen en het eerste weekend van december start de zaalhockeycompetitie voor een aantal teams. Vrijwel alle teams, van de F-jes tot en met Heren 1 zijn inmiddels in een poule ingedeeld. Over een paar weken is ook het programma bekend. Alleen de Benjamins doen niet mee aan de wedstrijden, maar gaan wel in de zaal trainen.

Tijd voor de persoonlijke aanmelding en betaling van de zaalhockey. Dit is immers een apart georganiseerde competitie.

Nieuw dit seizoen is dat elk team 8 weken lang op een vast tijdstip in Sporthal de Steupel gaat trainen. En tijdens de 2e week van de kerstvakantie ook nog een uur in de Steupel. Het trainingsschema komt half november op Lisa Team te staan. 

De wedstrijden zelf starten in het eerste weekend van december. Tijdens 9 weekenden worden de wedstrijden op zaterdag en zondag in sporthallen door heel zuid Holland gespeeld, ook in de Steupel. 

Zaalhockey speel je met een speciale, gele zaalhockeybal, een zaalhockey handschoen en een zaalhockeystick. De stick is dunner en lichter. Als je er te hard mee slaat, breekt de stick in tweeën. 
De zaalhockey handschoen is ter bescherming van je stickhand. Die stellen wij als club verplicht. Je verdedigt in de zaal met een platte stick op de grond, dus de kans dat je een bal op je hand krijgt is groot.

De kostenposten voor de zaalhockeycompetitie bestaan uit zaalhuur voor de Steupel, contributie aan de bond voor de wedstrijden, materialen voor keepers, ballen en trainersvergoeding. 
De deelnemersbijdrage voor de Benjamins bedraagt: € 40,00.
De deelnemersbijdrage voor de overigs teams bedraagt: € 70,00.

Aanmelden gaat via Lisa Team. Ga via onderstaande link naar Lisa Team, log in en klik in de rechter kolom op Zaalhockey bijdrage 2019-2020. Je komt dan op de Evenementen pagina. Klik daar op aanmelden. Je wordt dan naar iDeal geleid om meteen te betalen. Als de betaling is gelukt, krijg je van ons een dag later een mail ter bevestiging dat je bent aangemeld.

Uiterlijk zondag 24 november dien je aangemeld te zijn. Daarna sluit de aanmelding.


Wil je meer info over zaalhockey, klik dan op de volgende link: Info zaalhockey

Als je vragen over zaalhockey hebt, stel die via: [email protected]

 
 
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


29-11  SILVERCUP H1- Maarssen H1
20-12  Kerstdiner

Webshop


Powered by LISA