Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


GEZOCHT VRIJWILLIGERS VOOR OPRUIM/SCHOONMAAKDAG BIJ HCN

7-11
Op zaterdag 11 december 2021 gaan we een algehele opruim en schoonmaak dag houden bij Hockeyclub Nieuwkoop. Doordat we bijna een jaar dicht zijn geweest vanwege Corona is het vuiler geworden dan gewenst. 

Plan is om een grote schoonmaak in alle ruimten te houden. Spullen opruimen en daarna afnemen met een natte doek, stofzuigen, dweilen, keuken en bijkeuken volledig schoonmaken, borden en bestek wassen, kantine ontdoen van spinnen rag, oude tape van de vloer halen, meubels er uit, dweilen, lockerruimten, kleedkamers, douches, toiletten, de hal.

En ook op het terrein moet een en ander opgeruimd en schoongemaakt worden. Zonnepanelen wassen, dakgoten leeghalen, luifel ontdoen van spinnen rag, bladeren en onkruid rond de bunker en elders op het terrein weghalen. Lijngoten en putten leeg halen.

Kortom werkzaamheden waar vele handen bij nodig zijn, zowel van vrouwen (moeders) als van mannen (vaders). We beginnen die dag om 8:15 met een gezamenlijke kop koffie of thee, verdelen de werkzaamheden en gaan aan de slag. Om 10:30 een koffiepauze met een lekkere koek er bij en om 12:30 broodjes als lunch. Dan nog van 13:00 - 15:00 de werkzaamheden afronden om te eindigen met een wel verdient drankje.  

Dus meldt u alstublieft aan om te komen helpen. Kan je alleen 's ochtends of alleen 's middags, geen probleem, alle hulp is welkom!!!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: [email protected]
Geef je naam en de tijd op dat je kan komen helpen en geef alsjeblieft aan welke werkzaamheden je wil doen. 

Na je opgave krijg je begin december een mail met meer info. 

Alvast dank voor je aanmelding.

Met hartelijke groet,


Bestuur Hockeyclub Nieuwkoop
 

 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

HC Nieuwkoop 50 jaar


Webshop


Powered by LISA