Facebook Twitter Picasa


U bent hier: HomeContactInschrijfformulier


Lid of vrijwilliger worden van Hockeyclub Nieuwkoop      inschrijfformulier onder aan

Lid worden is heel simpel en kan vanaf 4 jaar.

Maar misschien wilt u eerst weten wat u of uw kind nodig heeft om te kunnen hockeyen?

Hockey wordt gespeeld met een harde kleine bal en een hockeystick. Daarom is het verplicht om scheenbeschermers te dragen. Ook is het verstandig/verplicht een mondbeschermer (ook wel een bitje genoemd) aan te schaffen. De materialen zijn, net zoals de oranje shirt/kousen en de zwarte broek/rok, verkrijgbaar bij Intersport in Alphen aan de Rijn.

De trainingen vinden door de weeks plaats op ons complex aan de Dreg te Nieuwkoop. Kijkt u even op het trainingsschema wanneer de trainingen voor u of uw kind plaatsvinden. U kunt altijd een kijkje komen nemen of een aantal keren gratis meetrainen. Is het niet helemaal duidelijk, of weet u niet in welke categorie uw kind thuishoort, neem dan contact op met de ledenadministratie: 0172 - 57 13 71 

Een lidmaatschap kost geld. De contributiebedragen en -regels die Hockeyclub Nieuwkoop hanteert, vindt u op de lidmaatschap pagina.

Verder vinden wij het van groot belang dat u als ouder of als spelend lid betrokken bent bij onze vereniging. Dat betekent dat wij een beroep op u kunnen doen als het gaat om bepaalde ondersteunende werkzaamheden. Zo kan het nodig zijn om af en toe eens een paar uur bardienst te draaien. Of wellicht vindt u het leuk om wedstrijden te begeleiden. Daarnaast zijn er nog een aantal organisatorische functies in de diverse commissies, waar we altijd hulp bij kunnen gebruiken. Meer info vindt u op de commissies pagina. Op het inschrijfformulier kunt u uw interesses kenbaar maken.

Als u vrijwilliger wilt worden bij onze vereniging, dan verzoeken wij u, naast het invullen van onderstaand inschrijfformulier, tevens de "Verklaring Tuchtrecht voor vrijwilligers van Hockeyclub Nieuwkoop" in te vullen en te ondertekenen. Deze is te vinden onder aan de pagina van het bestuur. De verklaring dient u te scannen en mailen naar de ledenadministratie, Zie mailadres hieronder. Tevens verzoeken wij u akkoord te gaan met het door ons aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor u.

Is het u helemaal duidelijk, dan kunt u onderstaand formulier invullen. De statuten en het huishoudelijk reglement van onze club zijn onderaan de pagina van het bestuur te vinden.
Na het invullen en controle drukt u op de knop bevestigen. Het inschrijfformulier wordt dan digitaal naar onze ledenadministratie verzonden.

U krijgt vervolgens een mail met daarin het ingevulde inschrijfformulier. Mocht u geen mail ontvangen hebben, dan is er iets mis gegaan. Probeer het dan nogmaals. Krijgt u daarna nog geen bevestiging, neem dan contact op met de Ledenadministratie via: [email protected]

Pas na ontvangst van de bevestigingsmail, bent u als lid van onze vereniging ingeschreven.


Inschrijfformulier

Inschrijven als
   
Meldt zich als LID aan voor de volgende categorie hockey
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
 
Financieel
   
   
 
   
 
   
Overige informatie
   
   
   
   
   
   
 
   
 
Vrijwilligerswerk ouders
   
   
   
   
Accordering inschrijving als LID
   
   
Accordering inschrijving als VRIJWILLIGER
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

HC Nieuwkoop 50 jaar


Clubtenue


Powered by LISA